02.11.2024 türkiyedeki bloke ve ios android hakkında

Posted 16 days ago by EliteDJ

Post a topic
Answered
E
EliteDJ

Merhaba değerli türkiye imvu kulanıcıları imvuya getirilen yasaklamadan bahsetmek istiyorum, yasaklama sorunu en kısa surede çözume ulşacaktır. Android ios oyunun silinme nedeni ise oyunun yeniden güncel surumleri çıkarmasıdır. Oyunun kapanacağı yada silineceği tamamen hurafedir  imvu yardım takımı bu konuda en hızlı bir şekilde yeni güncellemeleri yapmaktadır ay sonuna kadar yeniden appstore ve playstorede olacaktır. Ve türkiyeden giriş olmadığı için vpn ile giriş yapılmaktadır imvu politikasına göre başka ülkeden giriş yasaktır ancak  türkiye için şöyle bir gelişme vardır vpn ile giriş yapan kulanıcılarımızın imvu spport ticket atmalıdır kulandığı vpn  nin ip adresi veyahut adını belirtirse her hangi bir sorun yaşanmamaktadır lütfen bu konuda ticket atabilirsiniz yardım takımına.

imvu support yardım linki: https://tr.imvu.com/catalog/web_help_center.php

8 Votes

B

Btj posted 16 days ago Best Answer

Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! VPN kullanımı ile Türkiye den  erişim sağlanabileceği bilgisini bilmeyen çok kişi vardı. İyi ki paylaştın, IMVU kullanıcıları için bu tür bilgilendirmeler önemli. Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!

4 Votes

16 Comments

Sorted by
A

Abbyyons posted 12 days ago

Açıklama için çok teşekkürler ne yapacağımı bilmiyordum

1 Votes

S

SAMYELi posted 15 days ago

Vpn le bağlansanız da,sakın varolan uygulamayı yanlışlıkla silmeyin.

1 Votes

G

GeCeMl posted 15 days ago

kankam valla süpersin tesekkürler  bize yardımların icin herkesin böyle bi kankası olmalı

1 Votes

B

Bulent posted 16 days ago

Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler!  Elinize sağlık!

2 Votes

A

Ashena posted 16 days ago

Sen de olmasan biz kimden daha iyi bilgi alacağız inan bilmiyorum teşekkürler Elitedj

2 Votes

N

N4Zz posted 16 days ago

Bilgilendirdiğin ve de emeğin için teşekkürler...Umarım yakın zamanda bu haksız durumdan kurtuluruz...

2 Votes

P

PashaRC posted 16 days ago

çok faydalı bi açıklama olmuş merci ELITDj

2 Votes

E

Egolu posted 16 days ago

Thanks for the information

2 Votes

E

Egolu posted 16 days ago

Thanks for the information

2 Votes

KurtBey2

KurtBey2 posted 16 days ago

Çok Çok teşekkürler yazınız için tüm kullanıcılar adına yazmışsınız oyundaki emeğinize sağlık umarız Türkiye kullanıcılarını mağdur etmez gerek işlemi yapar kullanıcıların mağduriyeti giderilmiş olur..

2 Votes

0

0LiD posted 16 days ago

emeğine sağlık çok teşekkürler değerli bilgi için.

2 Votes

KurtBey2

Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!

1 Votes

KurtBey2

Süper yazı olmuş elinize sağlık bir oyunda o kadar milleti mağdur etmek olmaz  Türkiyede erişimi sağlanacağı bilgisini bilmeyen çok kişi var IMVU bu kadar millet için bu tarz bilgileri duyurup kimseyi mağdur etmeyeccekti  inşallah kısa zamanda bir çözüme ulaşılır..

1 Votes

B

Btj posted 16 days ago Answer

Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! VPN kullanımı ile Türkiye den  erişim sağlanabileceği bilgisini bilmeyen çok kişi vardı. İyi ki paylaştın, IMVU kullanıcıları için bu tür bilgilendirmeler önemli. Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!

4 Votes

KurtBey2

süper olmuş kardeş ellerine sağlık olsun tüm mağdur olan kullanıcıların sesi kulağı oldunuz

1 Votes

Y

Y3so posted 16 days ago

a bu açıklama çok iyi oldu teşşekür edebilrisiniz açıklama için

4 Votes

Login to post a comment