Merhaba değerli türkiye imvu kulanıcıları imvuya getirilen yasaklamadan bahsetmek istiyorum, yasaklama sorunu en kısa surede çözume ulşacaktır. Android ios oyunun silinme nedeni ise oyunun yeniden güncel surumleri çıkarmasıdır. Oyunun kapanacağı yada silineceği tamamen hurafedir imvu yardım takımı bu konuda en hızlı bir şekilde yeni güncellemeleri yapmaktadır ay sonuna kadar yeniden appstore ve playstorede olacaktır. Ve türkiyeden giriş olmadığı için vpn ile giriş yapılmaktadır imvu politikasına göre başka ülkeden giriş yasaktır ancak türkiye için şöyle bir gelişme vardır vpn ile giriş yapan kulanıcılarımızın imvu spport ticket atmalıdır kulandığı vpn nin ip adresi veyahut adını belirtirse her hangi bir sorun yaşanmamaktadır lütfen bu konuda ticket atabilirsiniz yardım takımına.
Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! VPN kullanımı ile Türkiye den erişim sağlanabileceği bilgisini bilmeyen çok kişi vardı. İyi ki paylaştın, IMVU kullanıcıları için bu tür bilgilendirmeler önemli. Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!
4 Votes
16 Comments
Sorted by
A
Abbyyonsposted
12 days ago
Açıklama için çok teşekkürler ne yapacağımı bilmiyordum
1 Votes
S
SAMYELiposted
15 days ago
Vpn le bağlansanız da,sakın varolan uygulamayı yanlışlıkla silmeyin.
1 Votes
G
GeCeMlposted
15 days ago
kankam valla süpersin tesekkürler bize yardımların icin herkesin böyle bi kankası olmalı
1 Votes
B
Bulentposted
16 days ago
Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! Elinize sağlık!
2 Votes
A
Ashenaposted
16 days ago
Sen de olmasan biz kimden daha iyi bilgi alacağız inan bilmiyorum teşekkürler Elitedj
2 Votes
N
N4Zzposted
16 days ago
Bilgilendirdiğin ve de emeğin için teşekkürler...Umarım yakın zamanda bu haksız durumdan kurtuluruz...
2 Votes
P
PashaRCposted
16 days ago
çok faydalı bi açıklama olmuş merci ELITDj
2 Votes
E
Egoluposted
16 days ago
Thanks for the information
2 Votes
E
Egoluposted
16 days ago
2 Votes
KurtBey2posted
16 days ago
Çok Çok teşekkürler yazınız için tüm kullanıcılar adına yazmışsınız oyundaki emeğinize sağlık umarız Türkiye kullanıcılarını mağdur etmez gerek işlemi yapar kullanıcıların mağduriyeti giderilmiş olur..
2 Votes
0
0LiDposted
16 days ago
emeğine sağlık çok teşekkürler değerli bilgi için.
2 Votes
KurtBey2posted
16 days ago
Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!
1 Votes
KurtBey2posted
16 days ago
Süper yazı olmuş elinize sağlık bir oyunda o kadar milleti mağdur etmek olmaz Türkiyede erişimi sağlanacağı bilgisini bilmeyen çok kişi var IMVU bu kadar millet için bu tarz bilgileri duyurup kimseyi mağdur etmeyeccekti inşallah kısa zamanda bir çözüme ulaşılır..
1 Votes
B
Btjposted
16 days ago
Answer
Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! VPN kullanımı ile Türkiye den erişim sağlanabileceği bilgisini bilmeyen çok kişi vardı. İyi ki paylaştın, IMVU kullanıcıları için bu tür bilgilendirmeler önemli. Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!
4 Votes
KurtBey2posted
16 days ago
süper olmuş kardeş ellerine sağlık olsun tüm mağdur olan kullanıcıların sesi kulağı oldunuz
1 Votes
Y
Y3soposted
16 days ago
a bu açıklama çok iyi oldu teşşekür edebilrisiniz açıklama için
Merhaba değerli türkiye imvu kulanıcıları imvuya getirilen yasaklamadan bahsetmek istiyorum, yasaklama sorunu en kısa surede çözume ulşacaktır. Android ios oyunun silinme nedeni ise oyunun yeniden güncel surumleri çıkarmasıdır. Oyunun kapanacağı yada silineceği tamamen hurafedir imvu yardım takımı bu konuda en hızlı bir şekilde yeni güncellemeleri yapmaktadır ay sonuna kadar yeniden appstore ve playstorede olacaktır. Ve türkiyeden giriş olmadığı için vpn ile giriş yapılmaktadır imvu politikasına göre başka ülkeden giriş yasaktır ancak türkiye için şöyle bir gelişme vardır vpn ile giriş yapan kulanıcılarımızın imvu spport ticket atmalıdır kulandığı vpn nin ip adresi veyahut adını belirtirse her hangi bir sorun yaşanmamaktadır lütfen bu konuda ticket atabilirsiniz yardım takımına.
imvu support yardım linki: https://tr.imvu.com/catalog/web_help_center.php
8 Votes
Btj posted 16 days ago Best Answer
4 Votes
16 Comments
Abbyyons posted 12 days ago
Açıklama için çok teşekkürler ne yapacağımı bilmiyordum
1 Votes
SAMYELi posted 15 days ago
Vpn le bağlansanız da,sakın varolan uygulamayı yanlışlıkla silmeyin.
1 Votes
GeCeMl posted 15 days ago
kankam valla süpersin tesekkürler bize yardımların icin herkesin böyle bi kankası olmalı
1 Votes
Bulent posted 16 days ago
Gerçekten de çok aydınlatıcı bir paylaşım olmuş, teşekkürler! Elinize sağlık!
2 Votes
Ashena posted 16 days ago
Sen de olmasan biz kimden daha iyi bilgi alacağız inan bilmiyorum teşekkürler Elitedj
2 Votes
N4Zz posted 16 days ago
Bilgilendirdiğin ve de emeğin için teşekkürler...Umarım yakın zamanda bu haksız durumdan kurtuluruz...
2 Votes
PashaRC posted 16 days ago
çok faydalı bi açıklama olmuş merci ELITDj
2 Votes
Egolu posted 16 days ago
2 Votes
Egolu posted 16 days ago
2 Votes
KurtBey2 posted 16 days ago
Çok Çok teşekkürler yazınız için tüm kullanıcılar adına yazmışsınız oyundaki emeğinize sağlık umarız Türkiye kullanıcılarını mağdur etmez gerek işlemi yapar kullanıcıların mağduriyeti giderilmiş olur..
2 Votes
0LiD posted 16 days ago
emeğine sağlık çok teşekkürler değerli bilgi için.
2 Votes
Umarım kısa sürede daha kalıcı bir çözüm bulunur. Elinize sağlık!
1 Votes
Süper yazı olmuş elinize sağlık bir oyunda o kadar milleti mağdur etmek olmaz Türkiyede erişimi sağlanacağı bilgisini bilmeyen çok kişi var IMVU bu kadar millet için bu tarz bilgileri duyurup kimseyi mağdur etmeyeccekti inşallah kısa zamanda bir çözüme ulaşılır..
1 Votes
Btj posted 16 days ago Answer
4 Votes
süper olmuş kardeş ellerine sağlık olsun tüm mağdur olan kullanıcıların sesi kulağı oldunuz
1 Votes
Y3so posted 16 days ago
a bu açıklama çok iyi oldu teşşekür edebilrisiniz açıklama için
4 Votes
Login to post a comment